Ψάρια
Τα πιο γνωστά και αγαπημένα Ψάρια της ελληνικής κουζίνας διατίθενται σε ποικιλία προδιαγραφών για να επιλέξετε με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Είδος | Μεγέθη | Χ/Β | |
Γάυρος | 50-70 pcs/kg και ακέφαλος | Bag 10x1kg | |
Σαρδέλα | 30-50 pcs/kg | Bag 10x1kg | |
Τσιπούρα καθαρισμένη | 300/400 gr/τεμ 400/600 gr/τεμ | ~10kg (συρ/ση) 12kg (συσκ 3kg/τεμ) | |
Λαυράκι καθαρισμένο | 300/400 gr/τεμ 400/600 gr/τεμ | ~6kg (συρ/ση) 12kg (συσκ 3kg/τεμ) | |
Κοκκινόψαρο Α/Κ | 300/500 gr/τεμ 500/700 gr/τεμ 700 up gr/τεμ | ~10kg (συσκ/να) 21kg χύμα | |
Μπακαλιάρος Α/Κ | 100-200 gr/τεμ 200-300 gr/τεμ 300-500 gr/τεμ 500-800 gr/τεμ 800-1200 gr/τεμ | ~10kg (συσκ/να) ~20kg χύμα |