Η εταιρεία

Δραστηριότητα

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η Εισαγωγή, η Εμπορία και η Διανομή φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων υψηλής ποιότητας.

Με  βαθιά γνώση της αγοράς και  πρόσβαση στις καλύτερες α’ ύλες η Oceana Frozen Food προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο χονδρεμπόρων σε όλη την Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στα Ψυγεία Ευρώπης στην καρδιά της αγοράς των κατεψυγμένων προϊόντων, τα οποία είναι πιστοποιημένα με συστήματα διαχείρισης  ISO & HACCP  εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες και κατάλληλές προϋποθέσεις για την σωστή ψύξη, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων μας.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων και εξυπηρετεί με δικά της αυτοκίνητα τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Αχαΐας, Ηλείας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας.

Πελάτες

Η Oceana Frozen Food εξυπηρετεί τις ανάγκες Εστιατορίου, super market, Ξενοδοχείου, , Εταιρειών Catering, Ιδρυμάτων Δημοσίου τομέα, Εξειδικευμένων καταστημάτων κατεψυγμένων τροφίμων, καταστημάτων μικρής λιανικής ενώ παράλληλα τροφοδοτεί ένα μεγάλο αριθμό χονδρεμπόρων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης.

Οι άνθρωποι μας

Επιδίωξη μας είναι να προσφέρουμε ένα  εργασιακό περιβάλλον το οποίο να τους εμπνέει και να τους δίνει ασφάλεια και προοπτική. Θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι μας έχουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των εταιρικών μας στόχων και στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ένα σύνολο  υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Οι Συνεργάτες μας

Συνεργαζόμαστε με τις πιο μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι συνεργάτες μας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς  και ήμαστε πάντα ανοιχτοί και πρόθυμοι να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες με εταιρίες που μοιράζονται την ίδια έμπνευση και το ίδιο  πάθος με εμάς.